Breaking news

logo ntp survival lingezegen

Survivalrun Lingezegen 2020 komt er aan. Kijk snel op de site voor meer infomatie:
www.survival-lingezegen.nl

Weersverwachting

Weer in Arnhem

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

Survivalrun Lingezegen 19 april 2020

Op zondag 19 april 2020 staat onze run, de NTP Survivalrun Lingezegen, op de agenda. Vorig jaar is de run, mede door de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers, één groot succes geworden.

Dit jaar gaan wij ook de KSR (Korte Survival Run) wedstrijdlopers een mooie run aanbieden. Dat brengt natuurlijk veel meer organisatorische zaken met zich mee, wat het ook weer uitdagend en erg leuk maakt. Om dit alles goed te laten verlopen hebben wij jullie hulp hard nodig. Zonder vrijwilligers kunnen wij namelijk helemaal niks!

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste gemotiveerde mensen die ons direct willen ondersteunen bij de volgende taken:

  • Inschrijving, tijdwaarneming en uitslagen
  • PR
  • Sponsoring

Op onze website https://www.survival-lingezegen.nl/informatie/vacatures zijn de vacatures te vinden. Heb je interesse, meld je je dan snel aan.

Voor de bouwploeg, (jury) taken op de dag zelf, maar ook op de dagen ervoor, hebben wij jullie hulp hard nodig. Hiervoor kun je je dit jaar aanmelden via onze website https://www.survival-lingezegen.nl/informatie/aanmelden-vrijwilligers. Kun je nog niet knopen, geen probleem, dan leren wij je dat gaandeweg.

Sponsoren:

Als Stichting zijn wij afhankelijk van sponsoren. Zonder sponsoren helaas geen run. Wij zijn nog op zoek naar sponsoren. Heb je een goed idee, of werk je zelf bij een bedrijf waarvan je denkt dat het een passende sponsor is, deel dit dan met ons via . Wij nemen dan snel contact op.

Meld je snel aan, dan maken wij er samen weer een geweldige run van!