Survivalrun Trainingsgroep Arnhem

survival arnhem banner 02

Weersverwachting

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

EEN KEERTJE PROEFTRAINEN ?

Wil je meetrainen om te kijken of survivalrun wat voor je is en hoe wij trainen ? Dat kan. Je kan, na de maandelijkse proeftraining, 2x gratis meetrainen. Daarna beslis je of je lid wordt of niet.

Voor de duidelijkheid, we zijn een SURVIALRUN trainingsgroep en geen OBSTACLERUN trainingsgroep. Op onze locatie zit ook een obstaclerun trainingsgroep, kijk op Buddy2sur5.nl.

VOLWASSENEN (VANAF 18 JAAR)

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt runs gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je bij elke training (behalve dinsdag) meetrainen (aanmelden en wachten op bevestiging is nog wel verplicht !). Voor sporters met weinig of geen ervaring organiseren we elke maand een proeftraining. Ook al heb je een beetje ervaring, het kan nooit kwaad nog even goed  de technieken te oefenen:

Inhoud proeftraining

In 1,5 uur krijg je een training voorgeschoteld waarbij de meeste touwtechnieken, evt. boogschieten en stamhakken aan bod komen. Heb je deze training meegedaan dan kan je op een reguliere training je andere 2 proeftrainingen doen.

Data proeftraining

Dinsdagavond 9 januari 19:00 - 20:30 uur
Dinsdagavond 13 februari 19:00 - 20:30 uur

Buiten deze dagen kan je niet komen proeftrainen als je geen ervaring hebt.

Introducés van onze leden

Er zijn 3 mogelijkheden.

1. Als lid kan je zonder aan te melden een introducé meenemen om een training mee te doen. Die persoon moet dan wel lid zijn van de Survivalbond en dus ervaren zijn met de hindernissen. Meld hem/haar wel even aan bij de trainer.
2. Als lid mag je een ervaren introducé meenemen die geen lid is van de Survivalbond , die moet dan minimaal 3 dagen van te voren worden aangemeld via het formulier dat je vindt op de pagina 'proeftrainen'.
3. Heeft je introducé geen ervaring dan dient hij/zij een keer mee te trainen op de vaste maandelijkse kennismakings-training, daarna kun je die persoon maximaal nog 2x meenemen en zelf begeleiden

Aanmelden

Let op, minimaal 3 dagen van te voren aanmelden is verplicht. Wil je meedoen, vul dan het aanmeldformulier in (ook de 2e of 3e keer! ) en wacht op bevestiging van ons. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging gehad hebt.


JEUGD (9 T/M 17 JAAR)

Inhoud proeftraining

Na de gezamelijke warming-up wordt de training uitgelegd en ga je onder toeziend oog van de trainer de training volgen. Maar meestal begin je met een rondje op het terrein waarbij we laten zien wat er allemaal staat aan hindernissen, dan leggen we je een aantal touwklimtechnieken uit en daarna ga je aan de slag met training. Meestal wordt er een training in spelvorm gegeven. Zowel op ons terrein als daarbuiten en...misschien wel door het water of de modder.  We kunnen je tijdens proeftrainingen koppelen aan een ervaren jeugdlid die je dan meeneemt en alles uitlegt.

Data proeftraining

Elke zaterdag (onder voorbehoud) tussen 11:00 - 12:30 uur.  Ervaring is niet nodig.

Aanmelden

Let op, minimaal 3 dagen van te voren aanmelden is verplicht. Wil je meedoen, vul dan het aanmeldformulier in (ook de 2e of 3e keer! ) en wacht op bevestiging van ons. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging gehad hebt.

F.A.Q.

Q: Ik heb geen ervaring met survivalrun en kan echt niet op 1 van de proeftrainingsdagen, kan ik op een andere dag toch komen kennismaken?
A : Nee. We brengen je eerst de klimtechnieken en veiligheid bij en die zijn nodig om een training goed en veilig te volbrengen. Als we dan ook nog eens elke training nieuwe mensen wegwijs moeten maken gaat dat ten koste van de reguliere leden.

Q: Wat kan er na de maandelijkse proeftraining?
A : Je kan dan nog 2x meetrainen op de woensdag-, of zondagtraining. Je hebt dan genoeg kennis om de training veilig te volbrengen, je zult nog niet alles halen maar je weet al wel wat de bedoeling is.

 

Weersverwachting

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

Sponsors/Partners

runnersworld arnhem logo

Contact Buitensportlocatie

Kerkstraat 5
6661 NS Elst
Tel: 06 - 42221501

Copyright © 2015 - Van Amerongen Training & Buitensport