Survivalrun Trainingsgroep Arnhem

survival arnhem banner 02

Weersverwachting

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

EEN KEERTJE PROEFTRAINEN ?

Wil je meetrainen om te kijken of survivalrun wat voor je is en/of hoe wij trainen ? Je kan 2x gratis meetrainen bij een reguliere training. Daarna beslis je of je lid wordt of niet.
Volwassenen (zonder survivalrunervaring) dienen eerst de maandelijkse proeftraining te volgen voor ze aan de 2 reguliere trainingen kunnen meedoen. Lees eerst alles goed door voor je je aanmeld a.u.b.

VOLWASSENEN (VANAF 18 JAAR)

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt meerdere survivalruns gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je op woensdag- of donderdagavond of op een zondagochtend meetrainen. ! Heb je geen ervaring met survivalrun dan dien je eerst de maandelijkse proeftraining te volgen. Aanmelden via onderstaand formulier (klik op de link) minimaal 3 dagen van te voren is verplicht, wacht tot je van ons bevestiging gekregen hebt. Zonder aanmelding en bevestiging van ons kan je helaas niet deelnemen.

Inhoud proeftraining

In 1,5 - 2 uur krijg je een introductie training voorgeschoteld waarbij de meeste (touw) technieken en combinatiehindernissen aan bod komen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit. We sluiten af met een leuk circuitje zodat je een goede indruk hebt van survivalrun. Heb je deze training meegedaan dan kan je op een reguliere woensdag- of donderdagavond tussen 19:30 - 21:00 uur of zondagochtend 9:00 - 11:00 uur je andere 2 proeftrainingen doen. Ook daar moet je je voor aanmelden, dan weten wij wie er komen.

Data proeftraining

Dinsdagavond 3 december 19:00 - ca 20:45 uur

Introducés van onze leden

Er zijn 3 mogelijkheden.

1. Als lid kan je zonder aan te melden een introducé meenemen om een training mee te doen. Die persoon moet dan wel lid zijn van de Survivalbond en dus ervaren zijn met de hindernissen. Meld hem/haar wel even aan bij de trainer.
2. Als lid mag je een ervaren introducé meenemen die geen lid is van de Survivalbond , die moet dan minimaal 3 dagen van te voren worden aangemeld via het formulier dat je vindt op de pagina 'proeftrainen'.
3. Heeft je introducé geen ervaring dan dient hij/zij een keer mee te trainen op de vaste maandelijkse kennismakings-training, daarna kun je die persoon maximaal nog 2x meenemen en zelf begeleiden

Aanmelden

Let op, minimaal 3 dagen van te voren aanmelden voor elke proeftraining is verplicht. Wil je meedoen, vul dan het aanmeldformulier in en wacht op bevestiging van ons. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging gehad hebt.


JEUGD (9 T/M 17 JAAR)

Inhoud proeftraining

Na de gezamelijke warming-up wordt de training uitgelegd en ga je onder toeziend oog van de trainer de training volgen. Maar meestal begin je met een rondje op het terrein waarbij we laten zien wat er allemaal staat aan hindernissen, dan leggen we je een aantal touwklimtechnieken uit en daarna ga je aan de slag met training. Meestal wordt er een training in spelvorm gegeven. Zowel op ons terrein als daarbuiten en...misschien wel door het water of de modder.  We kunnen je tijdens proeftrainingen koppelen aan een ervaren jeugdlid die je dan meeneemt en alles uitlegt. Je kan 2 keer gratis proefttrainen, daarna kan je lid worden en verder trainen.

Data proeftraining

Elke zaterdag om 11:00 uur. De training duurt maximaal 1,5 uur. Ervaring is niet nodig.

Aanmelden

Let op, minimaal 3 dagen van te voren aanmelden voor elke proeftraining is verplicht. Wil je meedoen, vul dan het aanmeldformulier in en wacht op bevestiging van ons. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging gehad hebt.

F.A.Q.

Q: Ik heb geen ervaring met survivalrun en kan echt niet op 1 van de proeftrainingsdagen, kan ik op een andere dag toch komen kennismaken?
A : Nee. We brengen je eerst de klimtechnieken en veiligheid bij en die zijn nodig om een training goed en veilig te volbrengen. Als we dan ook nog eens elke training nieuwe mensen wegwijs moeten maken gaat dat ten koste van de reguliere leden.

Q: Wat kan er na de maandelijkse proeftraining (volwassenen) ?
A : Je kan dan nog 2x meetrainen op de woensdag-, donderdag of zondagtraining. Je hebt dan genoeg kennis om de training veilig te volbrengen, je zult nog niet alles halen maar je weet al wel wat de bedoeling is.

 

Weersverwachting

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook