Breaking news

logo ntp survival lingezegen

HELAAS is de NTP Survivalrun Lingezegen 2020 gecancelled vanwege de Corona uitbraak.

Weersverwachting

Weer in Arnhem

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

Aanmelding Proeftraining volwassenen

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt meerdere survivalruns gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je op woensdag- of donderdagavond of op een zondagochtend meetrainen. ! Heb je geen ervaring met survivalrun dan dien je eerst de maandelijkse proeftraining te volgen. Aanmelden via onderstaand formulier (klik op de link) minimaal 2 dagen van te voren is verplicht, wacht tot je van ons bevestiging gekregen hebt. Zonder aanmelding en bevestiging van ons kan je helaas niet deelnemen.

Inhoud proeftraining

In 1,5 - 2 uur krijg je een introductie training voorgeschoteld waarbij de meeste (touw) technieken en combinatiehindernissen aan bod komen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit. We sluiten af met een leuk circuitje zodat je een goede indruk hebt van survivalrun. Heb je deze training meegedaan dan kan je op een reguliere woensdag- of donderdagavond tussen 19:30 - 21:00 uur of zondagochtend 9:00 - 11:00 uur je andere 2 proeftrainingen doen. Ook daar moet je je voor aanmelden, dan weten wij wie er komen.

Data proeftraining

Dinsdagavond 4 augustus 19:00 - 20:30 uur (nog plek voor 10 personen)
Dinsdagavond 1 september 19:00 - 20:30 uur (nog plek voor 10 personen)

 

Aanmelden

Sluit een aspirant-lidmaatschap bij de Survivalrun Bond af, kosten 5 euro. Je betaalt voor je verzekering.
Klik HIER voor de het afsluiten van het lidmaatschap.  Dit is een maand geldig, volg je proeftrainingen dus binnen die periode.
Vul vervolgens hieronder je gegevens in om mee te kunnen doen met de gratis proeftraining. Let op, minimaal 2 dagen van te voren aanmelden voor elke proeftraining is verplicht. Wacht a.u.b. op bevestiging van ons, je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging gehad hebt.
 

Inschrijfformulier Proeftraining Volwassenen

(*) = verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer