Breaking news

logo ntp survival lingezegen

Survivalrun Lingezegen 2020 komt er aan. Kijk snel op de site voor meer infomatie:
www.survival-lingezegen.nl

Weersverwachting

Weer in Arnhem

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

Aanmelding Proeftraining volwassenen

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt meerdere survivalruns gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je op woensdag- of donderdagavond of op een zondagochtend meetrainen. ! Heb je geen ervaring met survivalrun dan dien je eerst de maandelijkse proeftraining te volgen. Aanmelden via onderstaand formulier (klik op de link) minimaal 3 dagen van te voren is verplicht, wacht tot je van ons bevestiging gekregen hebt. Zonder aanmelding en bevestiging van ons kan je helaas niet deelnemen.

Inhoud proeftraining

In 1,5 - 2 uur krijg je een introductie training voorgeschoteld waarbij de meeste (touw) technieken en combinatiehindernissen aan bod komen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit. We sluiten af met een leuk circuitje zodat je een goede indruk hebt van survivalrun. Heb je deze training meegedaan dan kan je op een reguliere woensdag- of donderdagavond tussen 19:30 - 21:00 uur of zondagochtend 9:00 - 11:00 uur je andere 2 proeftrainingen doen. Ook daar moet je je voor aanmelden, dan weten wij wie er komen.

Data proeftraining

Dinsdagavond 3 maart 19:00 - ca 20:45 uur
Dinsdagavond 7 april 19:00 - ca 20:45 uur

Introducés van onze leden

Er zijn 3 mogelijkheden.

1. Als lid kan je zonder aan te melden een introducé meenemen om een training mee te doen. Die persoon moet dan wel lid zijn van de Survivalbond en dus ervaren zijn met de hindernissen. Meld hem/haar wel even aan bij de trainer.
2. Als lid mag je een ervaren introducé meenemen die geen lid is van de Survivalbond , die moet dan minimaal 3 dagen van te voren worden aangemeld via het formulier dat je vindt op de pagina 'proeftrainen'.
3. Heeft je introducé geen ervaring dan dient hij/zij een keer mee te trainen op de vaste maandelijkse kennismakings-training, daarna kun je die persoon maximaal nog 2x meenemen en zelf begeleiden

Aanmelden

Vul hier je gegevens in om mee te kunnen doen met de gratis proeftraining. Let op, minimaal 3 dagen van te voren aanmelden voor elke proeftraining is verplicht i.v.m. de verzekering. Wil je meedoen, vul dan het aanmeldformulier in en wacht op bevestiging van ons. Je kan niet komen proeftrainen als je geen bevestiging gehad hebt.

Inschrijfformulier Proeftraining Volwassenen

(*) = verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer