Breaking news

logo ntp survival lingezegen

HELAAS is de NTP Survivalrun Lingezegen 2021 gecancelled vanwege de Corona uitbraak.

Lees meer

Weersverwachting

Weer in Arnhem

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

Aanmelding Proeftraining volwassenen

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt meerdere survivalruns gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je op woensdag- of donderdagavond of op een zondagochtend meetrainen. ! Heb je geen ervaring met survivalrun dan dien je eerst de maandelijkse proeftraining te volgen. Aanmelden via onderstaand formulier (klik op de link) minimaal 2 dagen van te voren is verplicht, wacht tot je van ons bevestiging gekregen hebt. Zonder aanmelding en bevestiging van ons kan je helaas niet deelnemen.

Inhoud proeftraining

In 1,5 - 2 uur krijg je een introductie training voorgeschoteld waarbij de meeste (touw) technieken en combinatiehindernissen aan bod komen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit. We sluiten af met een leuk circuitje zodat je een goede indruk hebt van survivalrun. Heb je deze training meegedaan dan kan je op een reguliere woensdag- of donderdagavond tussen 19:30 - 21:00 uur of zondagochtend 9:00 - 11:00 uur je andere 2 proeftrainingen doen. Ook daar moet je je voor aanmelden, dan weten wij wie er komen.

Data proeftraining

Dinsdag 26 januari 18:15 - 19:30 uur. Maximaal 8 personen (i.v.m. de Coronaregels)

Aanmelden

Minimaal 2 dagen van te voren aanmelden voor elke proeftraining is verplicht !

  1. Sluit eerst een aspirantlidmaatschap bij de Survivalrun Bond Nederland af, kosten 5 euro. Je betaalt voor je (verplichte) verzekering. Per e-mail krijg je een bevestiging met verzekeringsnummer, vul dit hieronder in.
    Klik HIER voor de het afsluiten van het lidmaatschap. Dit is een maand geldig. Zet de eerste dag van de verzekering op de eerste proeftraining en volg je proeftrainingen dus binnen die periode.
  2. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden bij ons.
  3. Wacht op bevestiging ! Je kan pas komen proeftrainen als je van ons bevestiging per e-mail gehad hebt.
 

Inschrijfformulier Proeftraining Volwassenen

(*) = verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer