Breaking news

logo ntp survival lingezegen

HELAAS is de NTP Survivalrun Lingezegen 2021 gecancelled vanwege de Corona uitbraak.

Lees meer

Weersverwachting

Weer in Arnhem

Facebook

Voor actuele zaken bezoek dan onze Facebook pagina!

logo facebook

Aanmelding Proeftraining volwassenen

Ben je een ervaren survivalrunner (= je hebt meerdere survivalruns gelopen en kan veilig een swing-over) dan kan je op woensdag- of donderdagavond of op een zondagochtend meetrainen. ! Heb je geen ervaring met survivalrun dan dien je eerst de introductie training te volgen. Aanmelden via onderstaand formulier (klik op de link) minimaal 2 dagen van te voren is verplicht, wacht tot je van ons bevestiging gekregen hebt. Zonder aanmelding en bevestiging van ons kan je niet deelnemen.

Inhoud van de training

In een uur behandelen we de meest voorkomende (touw)technieken en combinatiehindernissen. Maar ook leggen we je de veiligheidsregels uit. We sluiten af met een leuk circuitje zodat je een goede indruk hebt van survivalrun. Heb je deze training meegedaan dan kan je op een reguliere woensdag- of donderdagavond je andere introductie training doen onder begeleiding van onze trainers. Ook daar moet je je voor aanmelden.

Data

In verband met de coronamaatregelen vervallen onze reguliere (groeps) introductietrainingen. Wil je een keer meetrainen, stuur een mailtje naar met je naam en telefoonnummer. We nemen dan contact op en plannen je in op een moment dat het binnen de maatregelen past. Dat is dan op een woensdag 19:15u OF donderdagavond 20:00u (op andere dagen is het niet mogelijk). Tot snel !

Aanmelden

(nog niet invullen, eerst even naar ons mailen, zie hierboven bij 'Data')

Minimaal 2 dagen van te voren aanmelden voor elke introductie training is verplicht !

  1. Sluit eerst een ASPIRANT lidmaatschap bij de Survivalrun Bond Nederland af, kosten 5 euro. Je betaalt voor je (verplichte) verzekering. Per e-mail krijg je een bevestiging met verzekeringsnummer, vul dit hieronder in.
    Klik HIER voor de het afsluiten van het ASPIRANT lidmaatschap. Dit is een maand geldig. Zet de eerste dag van de verzekering op de eerste datum van de introductie training en volg je trainingen dus binnen die periode.
  2. Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden bij ons.
  3. Wacht op bevestiging ! Je kan pas komen als je van ons bevestiging per e-mail gehad hebt.
 

Inschrijfformulier Introductie training Volwassenen

(*) = verplicht veld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer