Survivalrun Trainingsgroep Arnhem

survival arnhem banner 02

Sportkaart Studenten

Beste student,

Lees eerst goed eerst onderstaande tekst voor je langskomt. Let op, de minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Heb je geen (of heel weinig) ervaring met survivalrun dan dien je eerst de maandelijkse proeftraining begin van de maand bij te wonen, voor data zie onze pagina proeftraining. Hou als leidraad aan dat je een swing-over op 4 meter hoogte moet kunnen, kun je dat dus niet dan dien je de proeftraining bij te wonen. Hier leggen we je de meest voorkomende technieken uit maar houden we ook het veiligheidspraatje; wat kan wel en wat kan niet. Hierna ben je klaar om te komen trainen en kan je onder toeziend oog van de trainer je technieken verbeteren en op den duur runs lopen. Ben je een ervaren survivalrunner en lid van de survivalrunbond dan kan je je gewoon melden bij de trainer op de betreffende training. Vergeet je Sportkaart niet, zonder Sportkaart kan je niet meetrainen (sorry, geen uitzonderingen).

De trainingsmomenten voor de Sportkaart voor Studenten zijn donderdag 19:30 - 21:00 uur en zondag tussen 9:00 - 11:00 uur. Wil je op andere dagen trainen dan dien je een regulier lidmaatschap af te sluiten.

LET OP : voordat je mee kan trainen dien je eerst lid te worden van de Survivalrun Bond Nederland i.v.m. de verzekering : https://survivalrunbond.nl/lid-worden/ dit kan online en zo geregeld, daarna dien je ons inschrijfformulier in te vullen en per e-mail te verzenden. Daarna ontvang je van ons de huisregels en bevestiging. Dit geldt ook voor de studenten met ervaring: eerst inschrijfformulier inleveren en bevestiging afwachten.

Klik HIER voor het inschrijfformulier voor de studentenkaart.

SAMENGEVAT :

1. Indien onervaren : proeftraining bijwonen, vind je het leuk en wil je met Sportkaart door, ga dan verder naar stap 2.
2. Lid worden van de Survivalrunbond en ons inschrijffomulier insturen. Je ontvangt binnen een paar dagen de bevestiging met de huisregeltjes.
3. Sportkaart mee en lekker gaan trainen. We trainen het gehele jaar door.
(4. Stop je met survivalrun dan dien je zelf je lidmaatschap bij de Survivalrunbond op te zeggen)

Heb je vragen, schroom niet en mail ons. Zie onze website voor de contactgegevens : https://www.survivalarnhem.nl/contact

Tot snel !